Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

  • Perlindungan Jatuh Jendela Bumbung

Perlindungan Jatuh Jendela Bumbung

Jendela-jendela dan terowong-terowong bumbung menimbulkan bahaya yang ketara kepada orang yang mengakses bumbung bangunan. Kami menawarkan beberapa penyelesaian untuk memastikan keselamatan orang yang memasuki kawasan bumbung. Terowong-terowong bumbung dilindungi oleh panel-panel jejaring yang kuat yang terletak pada bingkai-bingkai logam yang teguh dan tidak menghalang cahaya. Terowong-terowong dan jendela-jendela bumbung yang lebih besar boleh dilindungi dengan sistem-sistem susur jendela bumbung modular mandiri.

Kee Safety Site Survey

Hubungi kami untuk menilai Risiko-risiko pada Bumbung Anda

Sebagai pakar-pakar perlindungan jatuh, kami boleh melaksanakan analisis kritis di atas bumbung anda untuk mengenal pasti bahaya-bahaya di mana pekerja-pekerja anda terdedah kepada risiko paling besar. Ini memastikan kawasan-kawasan paling berbahaya dilindungi serta-merta dengan sistem-sistem terkini dan penyelesaian-penyelesaian patuh EN dan OSHA.

Hubungi