Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

PitProtect®

Penutup Lubang Penyelenggaraan untuk Lubang-lubang Periksa

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Perluaskan Keselamatan di Tapak Kerja Anda

PitProtect ialah penutup lubang periksa konsertina yang ringan. Ia telah dicipta untuk melindungi lubang-lubang terbuka, dan direka bentuk untuk menjadi teguh, boleh laras dan cepat serta mudah digunakan. Penutup lubang periksa melindungi daripada terjatuh di samping masih memberikan akses ke bahagian bawah kenderaan.Sistem ini telah dirumuskan dengan aluminium dan boleh dilaras sepenuhnya dari segi panjang dan lebar. Setiap bar boleh ditetapkan pada lebar yang berbeza supaya sesuai untuk menutup lubang yang lebarnya tidak sekata; memastikan kesesuaian yang sempurna setiap masa.
GEV NL PRJ MAHA EXPLORA PIT PROTECT 238RT Mod

Kelebihan-kelebihan Penutup-penutup Lubang Periksa PitProtect

Keselamatan Di Mana Pada Asalnya Tiada

Lubang-lubang adalah berbahaya kerana selalunya terdapat kenderaan-kenderaan yang bergerak ke sana ke mari di atasnya. PitProtect memberikan anda penyelesaian di mana sebelum ini tiada pilihan yang baik.

Penyelesaian Kekal

Apabila orang melindungi lubang-lubang (jika mereka melakukannya sama sekali), mereka biasanya menggunakan penyelesaian-penyelesaian sementara seperti papan-papan yang tidak selamat dan mempunyai bahayanya sendiri. Dalam kebanyakan kes, penyelesaian-penyelesaian ad-hoc ini tidak sesuai.

Akses Yang Anda Perlukan

Sifat penutup lubang PitProtect yang boleh memanjang membolehkan anda untuk membuka bahagian-bahagian yang anda perlukan bagi mengakses bahagian bawah kenderaan.
OSC PP 3303

Serahkan kepada kami!

Industri-industri penyelenggaraan mempunyai kerja yang penuh dengan tuntutan fizikal dan mencabar.  Proses-proses kerja yang dikehendaki selalunya mengalihkan perhatian pekerja daripada lantai beralih kepada kerja yang dilakukan.  Penutup-penutup PitProtect mengelakkan jatuh yang berbahaya daripada berlaku dan membolehkan orang ramai bekerja dengan cara yang selamat dan fokus.  

Ciri-ciri Utama

Padanan Paling Sempurna

Sistem PitProtect tersedia dalam pelbagai lebar dan mempunyai hujung-hujung untuk memanjang agar sesuai dengan sempurna ke dalam saluran di sekeliling pit.

Bukaan Boleh Laras

Reka bentuk konsertina PitProtect membolehkan unit dibuka dan ditutup di atas bukaan lubang. Pin-pin pengunci mengekalkan sistem pada tempatnya mengikut kepanjangan yang berbeza.

Ringan

Aluminium yang ringan membolehkan sistem dipanjangkan dan dipendekkan dengan mudah. Ia juga memudahkan pengangkutan jika unit-unit perlu ditanggalkan.

OSC PP 3246 Small

Pin-pin Kedudukan

Pin-pin kedudukan menegak boleh ditambah untuk memastikan PitProtect ditempatkan dengan betul pada rel sisi.

OSC PP 3241 Small

Pin-pin Penentududukan Bermuatan Spring

Pin-pin pengunci bermuatan spring memastikan bahawa sistem tidak akan bergerak dengan mengunci unit ke dalam rel sisi.

Video Latar Belakang Penutup Lubang Periksa PitProtect

Keselamatan dari bawah ke atas

  • Platform-platform PitProtect diuji mengikut piawaian-piawaian Eropah dan Amerika Utara.

BG (1)

Bercakap dengan pakar kerja pada ketinggian

Galeri PitProtect

Contact Us

Kami boleh membantu anda berhubung

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.