Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Akses Susur Orang Kurang Upaya Kee Klamp®

Kee Klamp® Akses direka bentuk bagi menyediakan susur tangan yang lancar dan berterusan yang mematuhi undang-undang merangkumi Akses Orang Kurang Upaya.

 

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Akses Susur Orang Kurang Upaya Kee Klamp®

Akses Susur Orang Kurang Upaya

Akses Kee Klamp® direka untuk menyediakan susur tangan yang lancar dan berterusan yang mampu menahan tinggi rendah suhu-suhu yang melampau serta mematuhi undang-undang merangkumi Akses Orang Kurang Upaya. Ini termasuk semua keperluan kawal selia yang berkaitan dengan Akta Kesaksamaan UK 2010 dan Peraturan Bangunan yang Diluluskan Dokumen M semasa mereka bentuk dan membina pelepar dan susur tangan untuk pembinaan-pembinaan perdagangan dan awam, serta Akta Orang Kurang Upaya Amerika (ADA). Ia menjadikannya pilihan yang sesuai untuk semua projek binaan dan pengubahsuaian baru.
Kee Access

Kenapa anda memerlukan Akses Susur Orang Kurang Upaya Kee Klamp?

Patuh Sepenuhnya

Jenis gegasan-gegasan besi tuang kami dicipta untuk memenuhi semua panduan kawal selia berkenaan dengan Akta Kesaksamaan UK (DDA) dan Peraturan Bangunan yang Diluluskan Dokumen M, dan Akta Orang Kurang Upaya Amerika (ADA). Ia adalah susur tangan lancar dan berterusan yang tidak terkesan oleh tinggi rendah suhu-suhu yang melampau, dan mematuhi undang-undang merangkumi akses orang kurang upaya.

Mudah dipasang 

Tiada alat atau kemahiran khas yang diperlukan untuk memasang susur tangan Laluan Kee Klamp, menjadikannya pilihan yang sangat kos berkesan. Ia menggabungkan sejumlah 19 gegasan khas dan tereka bentuk dengan mengambil kira sifat serba gunanya. Gegasan-gegasan ini juga boleh diubahsuai semula terima kasih kepada gegasan-gegasan ofset tambahan, membolehkan penambahan susur tangan baru pada struktur sedia ada.

Reka bentuk pintar

Walaupun ia adalah sistem yang sangat mudah, terdapat elemen-elemen reka bentuk pintar yang memastikan kebolehgunaan dan fleksibilitinya dalam banyak projek. Ia tersedia dalam pelbagai warna RAL, yang juga memastikan kemasan 'tidak sejuk bila disentuh'. Tiada kimpalan diperlukan. Ia boleh ditingkatkan dengan mudah apabila diperlukan. Dan anda boleh menambah salutan anti-bakteria.

Ciri-ciri Utama Akses Susur Orang Kurang Upaya Kee Klamp

Kemasan Lancar

Permukaan susur-susur tangan adalah lancar, dan pengguna boleh mengekalkan cengkaman yang konsisten dan dengan mudah menggerakkan tangan mereka di sepanjang susur tangan tersebut.

Direka Bentuk Khas

Gegasan-gegasan unik kami membolehkan susur-susur tangan bagi orang kurang upaya direka bentuk khas agar sesuai dengan semua jenis reka bentuk tanjakan daripada yang piawaian kepada yang sangat rumit.

Patuh Sepenuhnya

Pasukan kami akan membantu memandu anda dengan reka bentuk dan pemasangan, dengan memastikan susur tangan anda selamat dan patuh undang-undang merangkumi akses orang kurang upaya.

Mudah Dipasang

Oleh kerana susur tangan kami untuk orang kurang upaya tidak memerlukan sebarang kimpalan, ia boleh dipasang dengan mudah di tapak dengan beberapa alat biasa.

Kenali Piawaian-piawaian yang Merangkumi Akses Orang Kurang Upaya

Susur-susur tangan adalah penting dalam membantu ramai orang, terutamanya mereka yang kurang upaya dan warga tua, mendapat akses selamat ke bangunan dan untuk melakukan ini mereka perlu memenuhi beberapa keperluan yang sangat khusus. Ini termasuk diameter tiub antara 40 dan 45mm, menyediakan susur tangan yang lancar dan berterusan tanpa sebarang tepi-tepi atau titik-titik tajam, tahan gelincir, memberikan kontras visual yang baik antara susur tangan dan latar belakangnya, dan tidak panas/sejuk apabila disentuh. Ia merupakan pilihan yang sesuai untuk semua projek binaan dan pengubahsuaian baru.

Memenuhi Semua Piawaian Orang Kurang Upaya

Jenis gegasan-gegasan tiub Akses Susur Orang Kurang Upaya Kee Klamp direka bentuk khusus untuk memenuhi keperluan-keperluan Akta Kesaksamaan UK (sebelum ini DDA) dan Peraturan Bangunan yang Diluluskan Dokumen M, dan Akta Orang Kurang Upaya Amerika (ADA). Jadi anda boleh tetap yakin bahawa anda memilih sistem susur yang patuh sepenuhnya.

Gegasan-gegasan Khusus untuk Susur-susur yang Patuh Piawaian-piawaian Akses Orang Kurang Upaya

Gegasan-gegasan ini membolehkan susur menjadi lancar dan berterusan.

Kee Access 514 7 G Medium

Gandingan Dalaman

Gegasan-gegasan ini kerap digunakan dalam sistem. Ia membolehkan gegasan-gegasan diletakkan sejajar dengan susur tiub.

Kee Access 554 7V2c G Medium

Gegasan-gegasan Serasi Gandingan

Gegasan-gegasan ini direka bentuk untuk digandingkan bersama dengan tiub dan gandingan dalaman untuk membentuk sistem rel lancar yang lengkap.

Kee Access 518 7B G Medium

Gegasan-gegasan Sangga

Gegasan-gegasan ini menyokong tiub supaya susur boleh merentasi gegasan tersebut tanpa gangguan. Skru-skru tek kecil memegang susur pada tempatnya.

BG (1)

Hubungi pakar-pakar susur kami

Pelbagai Pilihan Kemasan

Keluli Tergalvani

Gegasan-gegasan diperbuat daripada besi tuang tergalvani BS EN ISO 1461 untuk penyelenggaraan jangka panjang.

Salutan Serbuk

Tahan lasak, salutan poliester yang mencegah kakisan digunakan pada produk-produk tergalvani; boleh disalut serbuk dalam pilihan warna-warna RAL untuk memenuhi keperluan-keperluan kebolehlihatan dan 'tidak sejuk bila disentuh' terhadap peraturan-peraturan bangunan.

Salutan Anti Bakteria

Salutan anti bakteria pilihan tersedia.

Susunan Penuh Pilihan-pilihan Tambah

Modules

Modul-modul

Modul-modul pra-pasang untuk pemasangan yang mudah dan cepat memastikan ketinggian penghalang yang malar. Tersedia dalam pelbagai saiz dan gaya untuk memenuhi keperluan-keperluan projek individu

Panles

Panel-panel Pengisi

Panel-panel datang dalam pelbagai bahan, saiz dan kemasan. Panel piawaian saiz 50mm x 50mm adalah tersedia, saiz panel maksimum ialah 240cm x 120cm. Bukaan-bukaan yang lebih kecil juga tersedia. Kami juga menawarkan Panel-panel Pengisi Bar Menegak yang dibuat mengikut pesanan yang mana lebih kuat daripada yang dikimpal. Dua panel piawaian tersedia, setiap satu direka bentuk bagi memenuhi kes beban yang berbeza. Panel lebar 1500mm akan memenuhi kriteria pemuatan sehingga 0.74kN/m, dan panel lebar 1000mm akan memenuhi kriteria pemuatan sehingga 1.5kN/m. Panel-panel piawaian datang dalam kemasan tergalvani. Mereka juga boleh disalut serbuk pada nombor RAL tertentu.

Toe

Papan-papan kaki

Papan kaki adalah 102mm tinggi dan diperbuat daripada aluminium. Saluran dalam papan kaki menerima kepala bolt perkakasan pelekap, memudahkan penempatan. Papan kaki dijual mengikut meter linear. Ia boleh dibekalkan secara beranod jika diperlukan. Perkakasan pelekap tersedia secara berasingan.

Lihat Laluan Kee Klamp® Sedang Berfungsi

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar kami

Contoh-contoh Akses Kee Klamp®

Design & Installation

Services

Design and Installation

We offer full design and installation services that include a complete on-site survey. Also, we can produce comprehensive shop drawings to help you visualise the end result. With our detailed project outline, you can be confident that your project is professionally specified, and that all safety concerns and standards are addressed to your satisfaction.

Alternatively, you can specify and install most of our safety systems yourself with our easy-to-follow instructions – it all starts with a call to our knowledgeable staff!

Get in touch
Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.