Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Susur-susur Aluminium Kee Lite®

Sistem ringan, bebas kimpalan untuk mencipta susur-susur tangan, penghalang-penghalang keselamatan dan sistem-sistem penyangga jalan yang melebihi piawaian-piawaian keselamatan EN dan OSHA.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Komponen-komponen Piawaian-piawaian Galeri

Berat menjadi ringan

Kee Lite® diperbuat daripada aloi magnesium silikon aluminium gred tinggi Ini menjadikannya penyelesaian yang sangat fleksibel dan ringan untuk mencipta sistem-sistem penghalang keselamatan - sebenarnya ia hanya satu pertiga daripada berat gegasan-gegasan besi, dengan kira-kira 75% kekuatan tegangan yang setanding. Gegasan-gegasan aluminium Kee Lite juga sangat tahan kakisan, tahan lasak, menjimatkan dan sesuai untuk projek-projek dari kontemporari hingga industri.
KS KLT 166 RT 1200

Kenapa anda memerlukan Kee Lite®?

Pendekatan Inovatif

Gegasan-gegasan aluminium Kee Lite® adalah sistem yang ringan, serba guna dan menjimatkan yang sesuai untuk pembinaan penghalang-penghalang keselamatan, susur-susur, rak-rak, rumah-rumah hijau, rangka kerja berstruktur dan banyak lagi. Skru grub keluli tahan karat yang berceruk adalah tahan kakisan dan komponen-komponennya boleh anod atau disalut serbuk untuk perlindungan selanjutnya.

Ringan, Tahan Kakisan

Semua gegasan diperbuat daripada aloi magnesium silikon aluminium gred tinggi (A356-T6) mencipta alternatif yang ringan dan tahan kakisan kepada keluli. Kee Lite® sebenarnya hanya satu pertiga daripada berat komponen-komponen besi kami, ddengan kira-kira 75% kekuatan tegangan yang setanding.

Mudah Dipasang

Apa yang anda perlukan untuk memasang sistem Kee Lite® ialah kunci allen berpiawai dan pemotong-pemotong tiub - tiada kimpalan atau penguliran diperlukan. Ini juga bermakna anda tidak memerlukan permit-permit panas atau buruh khusus. Sebagai tambahan, segala-galanya boleh dipasang dan disesuaikan dengan mudah di tapak.

Ciri-ciri utama Kee Lite

Tahan kakisan

Gegasan-gegasan aluminium adalah tahan kakisan dan tahan haus.

Aluminium gred tinggi

Diperbuat daripada aloi magnesium silikon aluminium gred tinggi

Reka bentuk ringan

Reka bentuk yang ringan untuk menjadikannya serba guna dan fleksibiliti maksimum

Sistem fleksibel

Jenis gegasan-gegasan yang besar memastikan anda boleh memenuhi sebarang keadaan di tapak

Latar Belakang Susur Kee Lite®

KS KLT 2148

Digunakan dalam beberapa persekitaran yang paling teruk di dunia

Gegasan-gegasan Kee Lite direka bentuk untuk tahan ujian masa dalam persekitaran-persekitaran yang teruk.  Komponen-komponen Kee Lite telah digunakan selama beberapa dekad di persekitaran-persekitaran seperti padang-padang pasir di Timur Tengah atau pesisir-pesisir Great Britain. Percayai kebolehpercayaan penyelesaian keselamatan anda kepada produk yang telah dicuba dan diuji.

KL Montage2 2200

Gegasan-gegasan Kee Lite®

Gegasan-gegasan aluminium Kee Lite ialah asas kepada semua susur keselamatan Kee Lite.  Sebagai tambahan kepada susur-susur, ia boleh digunakan untuk memasang struktur-struktur tanpa henti.  Nikmati keringanan aluminium dan fleksibiliti bangunan dengan gegasan-gegasan.  Ketahui lebih lanjut tentang jenis lengkap komponen-komponen aluminium kami.

Gegasan-gegasan
BG (1)

Hubungi pakar-pakar keselamatan kami

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan atas tanah

  • Komponen-komponen diperakui TÜV untuk kekuatan, kualiti perkilangan dan konsistensi.
  • Prosedur pemeriksaan kualiti yang teguh yang mematuhi ISO 9001

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di ibu pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan bahawa produk-produk Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya. Kee Safety komited untuk memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar susur kami

Penggunaan-penggunaan Kee Lite®

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.