Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Laluan Pejalan Kaki Terkawal Kee Walk®

Penyelesaian akses selamat untuk laluan-laluan pejalan kaki atas bumbung dan tangga-tangga lintasan.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Tahap perlindungan tertinggi

Kee Walk dengan sistem penyangga jalan adalah penyelesaian perlindungan jatuh yang terdiri daripada laluan pejalan kaki dan penyangga jalan yang boleh dipasang dengan cepat dan mudah pada pelbagai jenis bumbung. Ia adalah pendekatan yang patuh perlindungan penyangga jalan dan menghapuskan bahaya jatuh yang biasanya hadir apabila pekerja-pekerja terdedah kepada tepi yang tidak dilindungi.
KS KWA 1522 RT 1200

Kenapa anda memerlukan Laluan Pejalan Kaki Terkawal Kee Walk?

Fleksibiliti

Dengan keratan-keratan anak tangga boleh laras dan keupayaan untuk melintasi bumbung merentas cerun, Kee Walk mempunyai fleksibiliti bagi memastikan akses selamat kepada semua. Ia juga boleh digunakan bersama dengan pelbagai jenis anak tangga, platform dan tangga lintasan kami.

Keselamatan

Laluan pejalan kaki dengan penyangga jalan adalah sistem perlindungan jatuh yang paling disukai seperti yang ditentukan dalam hierarki langkah-langkah kawalan; ia menyediakan tahap tertinggi pencegahan jatuh kolektif untuk akses bumbung dan kerja pada ketinggian.

Akses Jelas

Laluan-laluan pejalan kaki Kee Walk menyediakan laluan yang jelas dan selamat merentasi bumbung, memastikan pengguna-pengguna selamat daripada bahaya-bahaya yang berkaitan apabila bekerja pada ketinggian tanpa memerlukan peralatan perlindungan peribadi (PPE) atau abah-abah penahan jatuh.

Ciri-ciri Utama

Boleh Disesuaikan

Tereka bentuk untuk semua jenis bumbung termasuk profil logam tirus dan bumbung kelim tegak sehingga cerun 35°.

Stabil UV

Tapak-tapak Nylon bertetulang Kaca mempunyai kestabilan UV yang sangat baik supaya tidak akan terdegradasi dengan pendedahan kepada cahaya matahari yang terik.

Modular

Penyelesaian akses selamat yang fleksibel dan modular yang mempunyai pendekatan patuh EN dan OSHA untuk perlindungan jatuh.

Modular dan Serba Guna

Boleh digunakan bersama dengan produk-produk lain untuk menyediakan pelan perlindungan jatuh yang lengkap.

Susur Tangan Tunggal atau Dwi-Sisi

Penyangga jalan tahan kakisan kami boleh dipasang pada satu atau kedua-dua belah platform Kee Walk®.

Boleh dipercayai apabila Cuaca Tidak

Tapak-tapak anti-gelincir dan penyangga jalan tahan kakisan menyediakan penyelesaian akses yang tahan lama dan selamat dalam sebarang persekitaran.

Tiada Kimpalan Diperlukan

Diperbuat daripada gegasan-gegasan tiub dan modul-modul piawaian supaya ia boleh dipasang di tapak tanpa sebarang kimpalan.

Tahan Lama

Penyangga-penyangga jalan tersedia dalam aluminium atau keluli tergalvani dan tapak-tapak boleh dibuat sama ada daripada nilon bergred tinggi atau bar-bar penggalas aluminium.

Bagaimana Kee Walk® Dipasang?

Lihat betapa mudahnya untuk memasang sistem laluan pejalan kaki Kee Walk® kami pada bumbung anda.

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan yang tidak mencecah tanah

  • Kee Walk dengan Penyangga Jalan memenuhi pematuhan EN dan OSHA untuk sistem-sistem penyangga jalan: Mampu menahan, tanpa kegagalan, daya sekurang-kurangnya 890 N dikenakan ke arah bawah atau ke luar dalam 5 cm dari tepi atas, pada mana-mana titik di sepanjang rel atas
  • Kee Walk dengan Penyangga Jalan menyediakan laluan selamat yang tidak memerlukan latihan atau pengalaman secara formal [ia adalah pasif] dan "secara kolektif" melindungi orang ramai apabila bekerja pada ketinggian
  • Penyangga jalan patuh kepada keperluan-keperluan BS EN 14122-3, BS EN 13374 & OSHA
  • Laluan pejalan kaki Kee Walk yang diluluskan CE mengikut EN 516 Kelas 1-C menawarkan keselamatan bagi prestasi produk.
  • Tapak-tapak adalah dinilai kebakaran kepada Kelas HB UL94 supaya tidak akan menimbulkan risiko kebakaran.
  • Diuji untuk menyediakan Pematuhan Ketahanan Gelincir BS 4592
BG (1)

Hubungi pakar-pakar keselamatan kami

KS GEN 6943 Medium

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di ibu pejabat globalnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan bahawa produk-produk Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya. Kee Safety komited untuk memacu inovasi-inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar kami

Penggunaan-penggunaan Laluan Pejalan Kaki Terkawal Kee Walk

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.