Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Easi-Dec - Platform-platform Boleh Gerak

Alternatif yang selamat dan kos berkesan untuk perancah

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Easi-Dec - Platform-platform Boleh Gerak

Tingkatkan keselamatan tapak kerja anda

Platform kerja akses boleh gerak Easi-Dec adalah pilihan ideal untuk kontraktor-kontraktor dan pemasang-pemasang yang bekerja sehingga aras garis bumbung. Direka bentuk dengan mengambil kira kemudahalihan dan kemudahan penggunaannya, Easi-Dec boleh didirikan dalam masa kurang dari sepuluh minit. Platform dibina di atas tanah, kemudian dinaikkan ke ketinggian yang diperlukan dengan menggunakan kaki-kaki teleskop. Diuji mengikut piawaian-piawaian Eropah dan Amerika Utara, Easi-Dec menyediakan platform kerja yang patuh sepenuhnya, yang boleh merentangi halangan-halangan dinding dengan selamat seperti tingkap-tingkap, anjung-anjung dan pintu-pintu.
4 EASY DEC

Apa yang Easi-Dec boleh lakukan untuk anda?

Bekerja Lebih Selamat, Lebih Cepat

Platform Easi-Dec mempunyai reka bentuk unik dan pemasangan bebas alat yang membolehkan ianya dipasang dan bersedia untuk bekerja dalam beberapa minit, meminimumkan masa yang dihabiskan di tapak.

Keselamatan pada Ketinggian

Platform yang sesuai berfungsi di aras garis bumbung. Easi-Dis boleh dilaras ketinggiannya sehingga 22 kaki dengan kaki-kaki teleskop boleh laras secara berasingan.

Terus Bergerak

Setelah sistem telah dinaikkan, ia boleh dengan mudah 'diangkat dan dialihkan' ke kawasan kerja lain di tapak tanpa memerlukan pembongkaran.

Jimat pada Atas-atas Kepala

Lupakan membayar untuk perancah selama berminggu-minggu untuk satu kerja. Easi-Dec boleh dinaikkan dan diturunkan semula dengan cepat sebaik sahaja kerja selesai.
ESD ED 3072 Medium

Ada Apabila Anda Memerlukannya

Dengan reka bentuk yang padat dan pembinaan aluminium yang ringan, platform-platform Easi-Dec boleh diangkut dengan mudah dalam van bersaiz sederhana atau pada rak di bumbung.

Ciri-ciri Utama

Padat dan ringan

Dengan pemberat sistem yang hanya 165 paun, Easi-Dec mempunyai binaan aluminium padat yang bermaksud ia mudah disimpan, diangkut dan dipasang di tapak.

Pilihan ketinggian-ketinggian platform

Kaki-kaki Piawaian menyediakan ketinggian platform bekerja yang selamat dari 10 kaki hingga 18 kaki. Kaki-kaki lain yang tersedia menawarkan ketinggian-ketinggian platform dari antara 3 kaki (Kaki-kaki Mikro) dan 22 kaki (Kaki-kaki Super).

Reka bentuk yang bijak dan boleh dibesarkan

Perlu untuk memperluas kawasan kerja anda? Dua atau lebih platform Easi-Dec boleh digabungkan menggunakan Titian Samping Garis Bumbung kami untuk membentuk rantai daisi bagi platform-platform yang patuh keselamatan (termasuk sistem susur tangan dan papan-papan kaki yang integral).

Sistem yang boleh dikonfigurasikan sepenuhnya

Aksesori-aksesori, termasuk bar-bar tingkap bergolek, bingkai-bingkai sokongan hujung dan kit-kit stand-off dan penjuru, membenarkan kebolehsuaian sepenuhnya apabila berhadapan dengan halangan-halangan dan penjuru-penjuru.

Accessories Rolling Window Bar Overcome Glazing

Bar Berpad

Tiada keperluan untuk risau akan kerosakan pada bangunan. Sistem ini mempunyai bar berpad tebal yang akan menggulung sisi bangunan semasa pemasangan.

2M Platform On Mini Legs

Akses Selamat

Selepas menaiki tangga, bar atas mempunyai susur tangan yang boleh dipanjangkan untuk menutup bukaan.

Pilihan-pilihan Tersedia

ROOFLINE 8M

Sistem Jambatan

Perlu untuk mencipta akses yang lebih luas? Sambung dua sistem Easi-Dis bersama dengan sebuah jambatan. Jambatan itu dilengkapi dengan susur tangan dan menyepadukan dua dek tersebut dengan lancar.

Solarline 8M

Panel Solar & Lif Tingkap

Hapuskan bahaya membawa barang-barang naik dan turun tangga dengan menggunakan tingkap khusus dan lif panel solar. Takal kendalian tangan membawa naik tingkap-tingkap dan panel-panel melalui pintu di bahagian bawah dek.

Video Latar Belakang Easi-Dec

Keselamatan dari bawah ke atas

  • Platform-platform Easi-Dec diuji mengikut piawaian-piawaian Eropah dan Amerika Utara.

  • Diperakui oleh BS EN13374 Kelas C dan EN12811.

BG (1)

Bercakap dengan pakar kerja pada ketinggian

Galeri Easi-Dec

Contact Us

Kami boleh membantu anda berhubung

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.