Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Susur Jendela Bumbung Kee Dome®

Sistem perlindungan jatuh jendela bumbung mandiri yang tidak menembusi permukaan bumbung anda.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Jangan biarkan lompong-lompong dalam prosedur-prosedur keselamatan anda

Kee Dome® ialah sistem modular yang direka bentuk khusus untuk mengelakkan jatuh melalui jendela-jendela bumbung, terowong-terowong bumbung dan lampu-lampu kubah. Sistem Kee Dome modular membolehkan kontraktor-kontraktor dan krew-krew penyelenggaraan mengakses atas-atas bumbung untuk kerja pembaikan dan penyelenggaraan dengan selamat dan mudah tanpa risiko terjatuh melalui kawasan berkaca.
Kee Dome White Bg

Kenapa anda memerlukan Susur Jendela Bumbung Kee Dome?

Pemasangan Cepat

Sistem Kee Dome® mempunyai komponen-komponen piawaian yang boleh dipasang di sekitar kawasan yang ditetapkan dengan kelajuan maksimum. Ini termasuk tiang-tiang menegak, susur-susur tangan dan lutut dengan komponen-komponen penjuru 90° yang berkaitan, dan kaki PVC yang dikitar semula khas dengan gelang-gelang pengapit.

Modular Sepenuhnya

Walaupun direka bentuk sebagai penyelesaian kekal, sistem Kee Dome® adalah modular sepenuhnya, jadi ia juga boleh dibesarkan untuk disesuaikan dengan mana-mana saiz jendela bumbung. Ia adalah satu penyelesaian untuk pelbagai saiz yang berbeza. Sistem ini sesuai digunakan pada semua permukaan bumbung, dengan kecerunan maksimum 3°.

Patuh Sepenuhnya

Kee Dome® menggunakan komponen-komponen Kee Klamp® terkemuka industri yang tergalvani, menjadikan sistem tahan lama dan boleh dikatakan bebas penyelenggaraan. Kee Dome® juga telah diuji secara berasingan mengikut BS EN ISO 14122 Part 3 dan OSHA Piawaian 29 CFR 1910.23.

Ciri-ciri Utama

Serba Guna

Sesuai dengan jendela-jendela bumbung, terowong-terowong bumbung dan lampu-lampu kubah berbentuk segi empat sama dan segi empat tepat.

Sistem Modular

Semua saiz terowong-terowong bumbung yang dinaikkan boleh dilindungi dengan produk yang sama.

Pemasangan Mudah

Sistem Kee Dome® boleh dipasang dengan menggunakan alat-alat tangan yang mudah.

Latar Belakang Susur Jendela Bumbung Kee Dome®

KS KDO 2987 Medium

Melindungi Orang Ramai daripada Bahaya

Kee Dome mencipta penghalang di sekeliling jendela bumbung untuk mengelakkan pekerja-pekerja daripada menghubunginya. Sistem ini melindungi jendela bumbung dengan susur yang tidak tembus tanpa merosakkan atau menghancurkan bumbung. 

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan yang tidak mencecah tanah

  • Kee Dome direka bentuk untuk patuh OSHA 1910.29(b)(3) dan 1910.28(b)(3)(i)(B)
  • Mematuhi BS EN ISO 14122 Bahagian 3

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya. 

BG (1)

Membantu mengelakkan berlakunya kemalangan-kemalangan dengan menghubungi pasukan kami

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

Penggunaan-penggunaan Susur Jendela Bumbung Kee Dome®

KS KDO 2982 Medium

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.