Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Tali Keselamatan Mendatar Kee Line®

Sistem tali keselamatan yang menyerap tenaga sesuai untuk digunakan pada bumbung-bumbung, siling-siling dan struktur-struktur lain.

Latar Belakang Jenis-jenis Konfigurator Piawaian-piawaian Galeri

Reka Bentuk Mudah

Kebebasan untuk Bekerja. Dipasang Dengan Selamat. Sistem tali keselamatan mendatar Kee Line® direka bentuk untuk memberikan pekerja-pekerja kebebasan bergerak di atas bumbung sambil dipasang dengan selamat pada tali keselamatan pada setiap masa.
Keeline Resize

Penyelesaian Tali Keselamatan Tereka Bentuk

Prestasi Yang Boleh Dipercayai

Diuji dan dipercayai. Kee Line telah diuji dengan teliti pada bumbung-bumbung yang dibina dan disahkan oleh pengesahan keselamatan pihak ketiga.

Penyepaduan Mudah

Dikonfigurasikan untuk Disesuaikan. Kee Line® telah tereka bentuk untuk pelbagai jenis bumbung dan boleh direka bentuk untuk menampung pelbagai bentuk bangunan.

Keberkesanan Kos

Perlindungan Jatuh Peribadi Pintar. Sistem tali keselamatan mendatar Kee Line® adalah pilihan yang fleksibel dan kos berkesan untuk bekerja pada ketinggian.

Membrane 2000 Copy

Bumbung-bumbung Membran

Kee Line® menyediakan satu-satunya tiang tegak yang boleh diluluhawa dengan butiran tiub piawai.

金属板屋面生命线

Bumbung-bumbung Kepingan Logam

Menggunakan jenis pendakap-pendakap yang sama seperti sistem-sistem bumbung piawaian, Kee Line® boleh dipasang dengan cepat dan mudah pada bumbung-bumbung trapezoid dan kelim tegak.

建筑屋面生命线

Bumbung-bumbung Berstruktur

Tiang-tiang berstruktur Kee Line® boleh digunakan untuk mengikat kembali terus ke bingkai bangunan. Penambat-penambat tugas berat yang dibina dengan baik ini boleh dikimpal, dibalut atau diapit pada struktur-struktur alur di bawahnya. Mereka juga boleh dilekap terus ke konkrit.

头顶式生命线

Atas Kepala

Menyediakan perlindungan peribadi untuk sehingga dua pengguna. Sistem tali keselamatan dilekap terus di atas pengguna untuk tugas-tugas termasuk akses kren atas kepala, memuat kenderaan, penyelenggaraan mesin & pembinaan, pembersihan dan akses.

建筑结构生命线

Struktur-struktur

Struktur-struktur Kee Line® menyediakan komponen-komponen tali keselamatan mendatar bagi membolehkan pelekap terus pada konkrit, keluli, bata atau kerja batu sama ada dalam penggunaan mendatar atau atas kepala.

面穿刺屋面生命线

Tidak Tembus

Wireanka Kee Line® boleh mencipta tali keselamatan kekal di atas bumbung tanpa perlu menembusi struktur bumbung. Setiap tiang wayar disambungkan kepada struktur berpemberat yang memastikan pengguna selamat sekiranya terjatuh.

Ciri-ciri Kee Line®

Rentang-rentang Maksimum

Rentang maksimum berukuran 12m membenarkan 3 pengguna pada satu masa

Tahan Kakisan

Gabungan komponen-komponen tergalvani dan keluli tahan karat memanjangkan usia

Ujian Pihak Ketiga

Kami menguji secara dalaman dan mengesahkan secara luaran bagi memaksimumkan ketenangan

Pemasang-pemasang Berkelayakan

Kee Safety mewajibkan agar Kee Line dipasang oleh pemasang-pemasang terlatih dan diperakui

Sedikit Latar Belakang Tali Keselamatan Mendatar Kee Line®

KL Config WO

Sokongan

Konfigurator Kee Line®

Kee Safety menyediakan pengesahan perisian kepada semua reka bentuk Kee Line.  Setiap reka bentuk mengira beban-beban bangunan, regangan garisan menegak dan ukuran-ukuran penting lain untuk memastikan sistem yang anda terima akan berfungsi seperti yang dijangkakan dan memastikan pasukan anda selamat.

Melebihi piawaian-piawaian bagi mereka yang mempertaruhkan nyawa

  • EN795 2012
  • OSHA Kod 1910.140(c)(11-22)
  • CEN TS 16415:2013
  • ANSI Z359
  • CSA Z259
  • AS/NZS 1821
  • SS 570 : Piawaian Singapura 2011
  • Standard Nasional Indonesia SNI 8603: 2018
  • Standard Nasional Vietnam TCVN 8206:2019

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di ibu pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan bahawa produk-produk Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya. Kee Safety komited untuk memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

KS KLI 3651 Large1600x200

Berhubung dengan pakar-pakar perlindungan jatuh kami

Jenama-jenama Yang Mempercayai Kami

E5d78cd9 63E1 1028 69Ed 9Eda8f9d39f8

Sistem Tali Keselamatan Atas Kepala Kee Line

Sistem Tali Keselamatan Atas Kepala Kee Line adalah sistem perlindungan jatuh kekal yang menyediakan perlindungan berterusan untuk sehingga dua pengguna dalam pelbagai penggunaan bahagian atas kepala. Sistem ini mudah digunakan dan memerlukan pemeriksaan serta ujian yang minimum. Sekiranya terjatuh, sistem penyerap hentakan yang integral akan mengehadkan daya-daya penahan ke tahap yang selamat untuk kedua-dua pekerja dan sistem.

horizontal lifeline fall arrest and fall restraint system

Tulis Surat kepada Pakar-pakar Perlindungan Jatuh kami

Contoh-contoh Kee Line®

KS KLI 3518 Large

Kembangkan Tawaran Perlindungan Jatuh Anda

Ketahui lebih lanjut untuk menjadi Rakan Kongsi
屋面水平生命线

Pasukan Kami Di Sini untuk Membantu

Sila lengkapkan borang di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.