Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Tangga Lintasan Mini Kee® Step

Jenis tangga-tangga lintasan modular dan tersedia yang membantu pasukan anda menavigasi halangan-halangan di atas bumbung.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Galeri

Tangga Lintasan Mini Kee® Step

Kecil pada saiz, besar pada keselamatan

Permukaan-permukaan bumbung boleh menjadi sangat berbahaya dengan aras-aras yang berbeza, permukaan-permukaan yang tidak rata dan pelbagai halangan yang perlu diatasi. Tangga-tangga Lintasan Mini Kee® Step mencipta cara selamat untuk merentasi halangan-halangan bumbung, seperti kerja paip, peralatan loji dan konduit-konduit. Sesuai untuk digunakan pada pelbagai jenis bumbung di mana terdapat perubahan pada aras-aras bumbung, tangga lintasan kami mencipta permukaan berjalan yang selamat, anti gelincir dan rata ke atas serta merentasi bumbung-bumbung.
Frame 4 03A 950X520

Ciri-ciri Utama

Melepasi Halangan-halangan dengan Selamat

Cara mudah untuk melepasi halangan-halangan seperti kerja paip, dulang-dulang kabel, dinding-dinding aras rendah dan perubahan-perubahan pada aras.

Jenis Saiz

Direka bentuk untuk jenis-jenis bumbung moden termasuk bumbung-bumbung trapezoid, profil, komposit atau binaan dan logam kelim tegak.

Sesuai untuk Semua Jenis Bumbung

Sistem ini boleh digunakan pada kemasan-kemasan bumbung membran, asfalt, konkrit dan PVC.

Format-format Kit Piawaian

Didatangkan dalam bentuk kit dalam saiz piawaian dan boleh dipasang dengan cepat untuk mencipta kawasan kerja yang selamat.

Tapak-tapak Tidak Gelincir

Anak-anak tangga dan pilihan-pilihan lintasan diperbuat daripada tapak-tapak nilon atau aluminium dengan ketahanan gelincir yang dipertingkatkan.

Nilai Kebakaran Tinggi

Tapak-tapak nilon dinilai kebakaran kepada Kelas HB UL94 dan tidak akan menimbulkan risiko kebakaran.

Tiada Kimpalan Diperlukan

Diperbuat daripada gegasan-gegasan tiub dan modul-modul piawaian supaya ia boleh dipasang di tapak tanpa sebarang kimpalan.

Tahan Lama

Tersedia dalam aluminium atau keluli tergalvani untuk perlindungan yang tahan lama, tahan kakisan dan kekuatan.

Tangga Lintasan Mini Kee® Step Sedang Berfungsi

Piawaian-piawaian

Tangga-tangga Lintasan Mini Kee® Step direka bentuk untuk patuh kepada EN 516: 2016 Kelas 1-C, OSHA 1910.23(e)(1)(EEE), OSHA 1910.25(b)(3), OSHA 1910.23(c)(2-4), dan OSHA 1910.23( (ii)(v)

STMFX4004 (2)

Kit-kit Modul Mini Kee® Step

Tersedia sebagai kit-kit, Tangga-tangga Lintasan Mini Kee® Step dibekalkan sebagai pasang siap dengan arahan-arahan pemasangan penuh untuk membolehkan pemasangan cepat dan mudah. 

  • Dua pilihan pelepasan ketinggian, 200mm dan 400mm
  • Tiga panjang tersedia, 3, 4, dan 5 pilihan tapak
  • Dua pilihan penetapan, mandiri dan tetap 

Dua pilihan tersedia, mandiri, yang unit berdiri di atas dua pemberat asas 26kg, atau tetap, yang boleh dilekatkan pada permukaan-permukaan pengikatan yang sesuai.

Penggunaan-penggunaan Tangga Lintasan Mini Kee Step

KS KWA 1525

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.