Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Penyangga Jalan Atas Bumbung Kee Guard® - Susur Keselamatan

Portfolio penyangga-penyangga jalan atas bumbung yang menyediakan perlindungan jatuh kolektif.

Latar Belakang Jenis-jenis Kelebihan-kelebihan Jenis Ujian Galeri

Penyangga Jalan Atas Bumbung Kee Guard® - Susur Keselamatan

Tiada penghalang untuk bumbung yang lebih selamat dengan susur keselamatan Kee Guard

Kee Guard ialah sistem susur atas bumbung modular yang terkemuka di industri. Ia telah direka bentuk untuk menyediakan perlindungan tepi bumbung kekal untuk kawasan-kawasan di mana akses tetap untuk penyelenggaraan dan pemeriksaan diperlukan. Kee Guard ialah penghalang keselamatan patuh EN dan OSHA, kekal dan boleh dipercayai untuk tepi bumbung, membantu anda untuk memastikan tenaga kerja anda selamat.
Free standing roof edge protection

Jenis Menyeluruh

Sistem ini tersedia untuk jenis bumbung yang berbeza, sama ada untuk kegunaan di mana dinding penghalang seperti dinding cucur atap dipasang atau di mana atas bumbung terbuka sepenuhnya di sekeliling perimeter. Sistem penyangga jalan atas bumbung KeeGuard® boleh digunakan untuk pembinaan-pembinaan baru serta untuk mengubahsuai semula pembinaan-pembinaan lama.

KG1 New 1

Perlindungan Tepi Bumbung Mandiri

Sistem perlindungan jatuh tepi bumbung mandiri yang menggunakan pemberat-pemberat timbal balas dan tidak menembusi membran bumbung.

KGP 1

Susur Untuk Bumbung-bumbung Dengan Ruang Terhad

Sistem susur atas bumbung yang mandiri dan tidak menembusi yang tidak memerlukan pengimbang-pengimbang sepanjang keseluruhan sistem. Ia sesuai untuk bumbung-bumbung dengan ruang terhad.

KGTF 1 New 1

Penyangga Jalan untuk Bumbung-bumbung Logam

Penyelesaian penyangga jalan perlindungan jatuh tepi bumbung untuk profil logam dan bumbung-bumbung kelim tegak. Perlindungan susur keselamatan untuk bumbung-bumbung sehingga 45 darjah.

Product

Penyangga Jalan untuk Titik-titik Akses Tangga

Penyangga Jalan Atas Bumbung untuk Titik-titik Akses Tangga menyediakan penyelesaian perlindungan jatuh yang tidak tembus untuk susur keselamatan yang direka bentuk untuk melindungi pekerja-pekerja apabila menggunakan tangga tetap semasa mereka masuk dan keluar dari atas bumbung.

Kenapa anda memerlukan Penyangga Jalan Atas Bumbung Kee Guard?

Tahap tertinggi pencegahan jatuh

Penyangga-penyangga jalan pada bumbung adalah sistem-sistem perlindungan jatuh yang paling disukai seperti yang direncanakan dalam hierarkilangkah-langkah kawalan; mereka menyediakan tahap tertinggi pencegahan jatuh kolektif untuk akses bumbung dan bekerja pada ketinggian.

Perlindungan jatuh atas bumbung yang sangat serba guna

Menawarkan kestabilan terbaik untuk semua sistem perlindungan jatuh atas bumbung berpiawai termasuk membran, profil logam dan bumbung-bumbung kelim tegak. Ia juga sangat fleksibel dan boleh digunakan pada segala-galanya daripada bentuk-bentuk bumbung yang kompleks kepada yang berubah ketinggian. Perlindungan penyangga jalan atas bumbung daripada Kee Guard memisahkan orang anda daripada bahaya-bahaya.

Kepanjangan usia adalah Piawaian

Kemasan tergalvani yang dicelup panas adalah tahan kakisan dan memerlukan sedikit penyelenggaraan untuk perlindungan tepi penyangga jalan atas bumbung yang selamat, boleh dipercayai dan bebas masalah. Untuk persekitaran-persekitaran yang lebih teruk kami menawarkan sistem-sistem Kee Guard yang menggunakan tiub aluminium dan tiang-tiang.

Cepat dan mudah dipasang

Untuk memasang Kee Guard, anda memerlukan sepana kilas atau kunci allen, menjadikannya sangat cepat dan mudah dipasang. Setelah terpasang, ia adalah sistem yang selamat dan serba guna yang memberikan perlindungan jatuh atas bumbung terkemuka yang boleh dipercayai.

Ciri-ciri Utama Susur Atas Bumbung Kee Guard

Sistem Penyangga Jalan Atas Bumbung Tidak Tembus

Kee Guard menyediakan perlindungan jatuh pasif tanpa menembusi bahan bumbung.

Sesuai Untuk Banyak Jenis Bumbung

Sistem-sistem mandiri boleh dipasang pada konkrit, asfalt, PVC, membran dan permukaan-permukaan bumbung langkan sehingga 10° kecerunan.

Perlindungan Jatuh Kolektif untuk Bumbung-bumbung Bersalut yang Tirus

Penetapan Teratas Kee Guard menyediakan perlindungan tepi bumbung untuk profil logam dan bumbung-bumbung kelim tegak sehingga 45°.

Patuh Piawaian-piawaian Keselamatan Antarabangsa

Memenuhi piawaian-piawaian keselamatan paling ketat di dunia untuk penyangga jalan perlindungan jatuh.

Reka Bentuk Modular

Jika perlindungan jatuh anda memerlukan perubahan di tapak (sebelum atau selepas pemasangan), sistem boleh dikonfigurasikan semula dengan mudah.

Tahan Kakisan

Sistem-sistem Kee Guard tersedia dalam pilihan-pilihan tergalvani dan aluminium. Kedua-duanya sesuai untuk persekitaran-persekitaran yang teruk disebabkan tahan kakisannya yang tinggi.

Kiraan Angin

Pemasangan-pemasangan mandiri adalah mengikut kiraan laju angin bagi memastikan pematuhan terhadap beban-beban angin yang berkaitan yang berkaitan dengan topografi, ketinggian dan lokasi projek di seluruh Dunia.

Pelbagai Pilihan Warna

Tersedia dalam pelbagai jenis warna RAL bersalut serbuk untuk disesuaikan dengan estetik-estetik pembinaan anda.

F1656eb9f6ab02a224558e97b8f20ec7
Kee Safety dapat membantu mengatasi semua halangan bekerja di hospital yang sibuk, menyediakan penyelesaian penyangga jalan atas bumbung yang hebat yang akan memastikan warranty bumbung kami dalam keadaan baik.
Ryan Molitor, Pengurus Projek
Childrens Hospital

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan yang tidak mencecah tanah, penyelesaian-penyelesaian susur

 • EN ISO 14122 Bahagian 3
 • EN 13374 Kelas A
 • BS 13700: 2021
 • BS 6399: Bahagian 2 1995 Kod Angin
 • EN 1991-1-4
 • NF E85-003
 • OSHA Reg 29 CFR 1910.23 (E) (1); (E) (3) (IV)
 • OSHA Reg 29 CFR 1926.501 (b) (1); (b) (2) (ii)
 • OSHA Reg 29 CFR 1926.502 (B) (1) - (B) (14)
 • AS 1657:2018
 • Beban angin mengikut AS/NZS 1170.2

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di ibu pejabat globalnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya. 

BG (1)

Hubungi pakar-pakar keselamatan kami

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

Bagaimana Kee Guard dipasang

Lihat betapa mudahnya memasang sistem perlindungan tepi mandiri Kee Guard kami pada ruang bumbung anda.

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar kami

Galeri Produk

金属屋面护栏

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.