Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

  • Penyangga-penyangga Jalan pada Bumbung

Penyangga-penyangga Jalan pada Bumbung - Perlindungan Jatuh Bumbung

Susur Keselamatan Perimeter untuk Perlindungan Jatuh Lebih Tinggi

Pelbagai jenis penyangga jalan atas bumbung dan rel-rel keselamatan yang memberikan perlindungan jatuh kolektif. Ini termasuk pelbagai jenis sistem susur tepi bumbung mandiri, penyangga-penyangga jalan untuk bumbung-bumbung logam dan laluan-laluan pejalan kaki terkawal.

Kee Safety: Pakar-pakar Perlindungan Jatuh bagi Penyangga Jalan pada Bumbung Anda

Kee Safety ialah pakar perlindungan jatuh tepi bumbung terkemuka di dunia. Kami membina, mengilang dan memasang penyelesaian-penyelesaian penyangga jalan pada bumbung yang memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya dengan selamat. Produk-produk dan sistem-sistem patuh EN dan OSHA kami diuji dan dipercayai oleh pihak ketiga bagi memastikan prestasi yang konsisten pada tahap tertinggi.

Perlindungan Jatuh Atas Bumbung Penyelesaian Bersepadu - Sistem-sistem Penyangga Jalan Atas Bumbung

Apabila akses ke seluruh bumbung diperlukan, penyelesaian paling selamat dan menyeluruh ialah sistem penyangga jalan atas bumbung perimeter yang memagari dan melindungi semua tepi bumbung. Penyangga Jalan Atas Bumbung Kee Guard ialah sistem yang paling kerap kami pasang - walau bagaimanapun, terdapat banyak bahaya tambahan pada atas bumbung anda, dan Kee Safety mempunyai penyelesaian bersepadu bagi memastikan pekerja-pekerja anda selamat di samping memastikan anda patuh EN dan OSHA.

Tepi-tepi Tidak Dilindungi

Tepi bumbung memberikan bahaya yang paling jelas dan selalunya perkara pertama yang difikirkan oleh orang ramai ialah mengenai keselamatan atas bumbung. Bumbung-bumbung perlu dilalu sepanjang tahun untuk tujuan-tujuan penyelenggaraan dan pembaikan, supaya ianya penting untuk memastikan pekerja-pekerja dilindungi daripada tergelincir, tersandung dan jatuh dari tepi bumbung dalam semua keadaan cuaca. Kee Safety mengkhusus dalam sistem-sistem Penyangga Jalan Atas Bumbung yang menyesuaikan perimeter bumbung anda dengan mudah. Kami boleh memberikan penyelesaian-penyelesaian perlindungan jatuh yang disyorkan yang mematuhi semua piawaian keselamatan tempatan, EN dan OSHA yang berkaitan.

金属屋面护栏

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.