Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Kee Track®

Sistem Perlindungan Jatuh Susur Tegar

Sistem trek atas kepala susur tegar kami menawarkan keselamatan jarak-jarak penahan jatuh pendek dengan pemasangan modular yang mudah, jimat dan fleksibel.

Latar Belakang Galeri Piawaian-piawaian Kesesuaian

Kekal di Landasan

Kee Track® mempunyai jenis pilihan pelekap unik yang memastikan pemasangan selamat untuk pelbagai jenis reka bentuk bumbung. Ia amat berkesan apabila pengguna-pengguna bekerja pada jarak-jarak jatuh bebas yang singkat, seperti menjalankan operasi-operasi di atas kereta-kereta api, trak-trak dan pesawat dengan pelepasan-pelepasan bumi yang rendah. Selain itu, troli ringan dengan galas-galas terkedap membolehkan pergerakan bebas tangan lengkap ke seluruh sistem.
KS KTR 5636 Medium

Kenapa anda memerlukan Kee Track®?

Pemasangan Lebih Mudah

Tidak seperti sistem-sistem penahan jatuh yang lain, Kee Track® direka bentuk untuk pemasangan yang lebih mudah dan pantas. Sistem anda boleh ditentukan melalui ukuran-ukuran mudah di tapak, dan dibina dengan komponen-komponen tersedia kami. Anda akan beroperasi dengan selamat dengan sekurang-kurangnya gangguan pada jadual anda.

Kurang Perbelanjaan

Sistem-sistem susur tegar kurang terdedah kepada degradasi dan memerlukan kurang penyelenggaraan berbanding sistem-sistem lain. Ini menjimatkan wang dengan mengurangkan waktu rosak dan gangguan-gangguan. Lebih-lebih lagi, kesederhanaan Kee Track® membolehkan pematuhan keselamatan penuh dengan latihan minimum, memastikan produktiviti dan keselamatan dikekalkan pada tahap maksimum.

Sistem Yang Lebih Selamat

Sistem trek tegar Kee Track® menghentikan kejatuhan dengan jarak jatuh yang lebih pendek. Ini mengurangkan risiko kecederaan pekerja dan kerosakan pada peralatan sensitif. Sistem ini juga menghapuskan kesan yang berubah-ubah yang boleh menarik pekerja-pekerja lain pada sistem dan menyebabkan kerosakan atau kecederaan selanjutnya.

Video latar belakang Perlindungan Jatuh Susur Tegar Kee Track®

KS KTR 4297 160X200

Hubungi Pakar-pakar Perlindungan Jatuh Kami

Kenapa Memilih Kee Track®?

Lebih Cepat Disesuaikan

Kee Track® boleh disesuaikan menggunakan alat-alat piawaian dan peranti-peranti pengangkatan. Sistem biasa boleh beroperasi dalam masa sehari.

Fleksibiliti Lebih Besar

Direka bentuk untuk dipasang pada purlin-purlin bumbung sedia ada dan keluli sekunder, tiada pembinaan besar-besaran diperlukan.

Pemasangan Kental

Jika anda perlu menyusun semula persekitaran kerja anda, Kee Track® boleh disesuaikan dengan mengalih dan mengkonfigurasi semula reka bentuk modular.

Diuji Dengan Teliti

Kee Track® telah direka bentuk dan dicipta oleh jurutera-jurutera profesional serta disokong oleh rangkaian sokongan yang global.

KS KTR 4417 960HR

Susur Tegar Atas Kepala Kee Track®

Adakah Kee Track® Sesuai Untuk Industri Anda?

Lebih kerap daripada tidak, ruang lantai adalah berharga. Susur-susur berprofil rendah yang dilekap di bumbung sistem Kee Track® mengekalkan pelan lantai terbuka untuk pengeluaran, penyimpanan dan pengendalian bahan di samping memberikan perlindungan jatuh atas kepala yang luar biasa. Sistem ini melengkapkan gudang-gudang dan kemudahan-kemudahan dengan ketinggian bumbung yang tinggi dan piawaian. Ia tidak memerlukan sokongan-sokongan tiang dan berfungsi di sekitar kebanyakan infrastruktur bumbung.

Melindungi aset-aset anda yang paling berharga - Apabila jarak yang diperlukan untuk menghentikan jatuh adalah pendek, sistem trek harus digunakan. Jarak jatuh yang pendek bukan sahaja penting untuk melindungi seseorang individu, tetapi juga peralatan yang sedang digunakan. Peralatan yang jatuh seperti sayap pesawat atau peralatan perkilangan yang tidak kukuh boleh mengakibatkan pembaikan-pembaikan yang mahal.

KS KTR 4279 Large
Jika saya boleh memilih sistem Trek Tegar yang mana hendak dipasang, saya akan sentiasa memilih Kee Track.
Rakan Kongsi Kee Track, ITAC
Industrial Turnaround Corporation Squarelogo 1546621471239

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan yang tidak mencecah tanah

 • Keluli itu tergalvani mengikut piawaian EN ISO 1461
 • EN 795: 2012 / CEN TS 16415:2013 (peranti-peranti penambat yang dicadangkan untuk satu atau lebih pengguna secara serentak)
 • BS 8610:2017 (sistem-sistem penambat yang dicadangkan untuk satu atau lebih pengguna secara serentak)
 • OSHA 29 CFR 1910.140 & 1926.502 (kriteria prestasi, penjagaan dan penggunaan untuk semua sistem perlindungan jatuh peribadi)

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya. 

Kami Percaya pada Piawaian-piawaian Tinggi

 • 720Px Us Osha Logo Svg
 • Bsi
 • Ansi
 • Dekra
KS KTR 4417 Large

Kami boleh membantu menentukan sistem anda

KS KTR 4343 Large

Satu Penyelesaian untuk Semua Jenis Bumbung

Salah satu daripada kelebihan-kelebihan utama Kee Track® ialah jenis pilihan pelekap yang unik. Sistem ini boleh menjadi selamat untuk struktur-struktur bumbung dalaman seperti alur-alur, kekuda-kekuda, dan konkrit. Jika perlu, penyambung-penyambung reka khas boleh dibekalkan.

Untuk kerja keluli primer dan sekunder: Kee Track berfungsi dengan tiang-tiang, kasau-kasau dan rembat-rembat kerja keluli primer, dan purlin-purlin kerja keluli sekunder.

Inline Iss02 2000

Pemasangan Selari

Konfigurasi selari meletakkan sistem Kee Track® mengikut purlin-purlin tersebut.

Perpendicular (1)

Pemasangan Menegak

Konfigurasi serenjang meletakkan sistem Kee Track® dalam arah bertentangan dengan purlin-purlin.

KS KTR 5639 Large

Sambungan OWSJ

KS KTR 5635 Large

Sambungan I-beam

KS KTR 5640 Large

Sambungan Konkrit

KS KTR 4279 Large

Perlukan pendakap tersuai?

Komponen-komponen Kee Track®

KT Clam 600X420

Pendakap Clamshell

Pendakap paten pending ini membolehkan pemasangan lebih mudah. Daripada mengulir susur di atas tanah, susur tersebut boleh diletakkan pada kedudukan selepas pendakap dipasang sebahagiannya.

KS KTR 4477 600X420

Pendakap-pendakap Purlin

Pendakap purlin Kee Track® membenarkan sistem dipasang dalam kedua-dua format selari dan serenjang.

KS KTR 4278 600X420

Troli Kee Track®

Troli kami mempunyai galas-galas berkualiti tinggi untuk memastikan sistem anda berjalan lancar untuk tahun-tahun akan datang.

Direka Bentuk untuk Pelbagai Industri

 • KT Aviation 270X270
 • KT Trackside 270X270
 • KT Transportation 270X270
 • KT Distribution 270X270
 • KT Repair 270X270
 • KT Manufacturing 270X270
 • KT Facade 270X270
KS KTR 4297 Large

Hubungi kami untuk mengembalikan program keselamatan anda ke landasan yang betul