Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Platform-platform Bumbung Rapuh

Menyediakan akses selamat kepada mereka yang bekerja di atas atau di sekitar bumbung-bumbung yang rapuh

Latar Belakang Penyelesaian-penyelesaian Galeri

Jangan biarkan program penyelenggaraan anda gagal

Bekerja di sekitar bumbung-bumbung yang rapuh mengundang kepada bahaya yang ada. Perkataan "rapuh" membayangkan bahawa bumbung-bumbung ini tidak sepatutnya untuk menampung berat seseorang. Malangnya, bumbung-bumbung ini masih memerlukan penyelenggaraan. Platform-platform bumbung rapuh Kee Safety melindungi orang ramai yang mengekalkan bumbung-bumbung tidak kukuh ini. Sama ada memeriksa, membersihkan atau mengedap semula, platform-platform bumbung rapuh Kee Safety memberikan perlindungan yang patuh.
BOARD WALK 3M SINGLE HANDRAIL

Ciri-ciri Utama

Diperbuat untuk bumbung-bumbung yang rapuh

Penyelesaian-penyelesaian ini telah dibuat dengan mengambil kira masalah-masalah dan nuansa-nuansa bagi bumbung-bumbung yang rapuh.

Mudah diangkut

Produk-produk keselamatan bumbung yang rapuh dibuat untuk mengangkut dari tapak ke tapak. Kemudahalihan adalah kebimbangan utama dalam reka bentuk sistem-sistem ini.

Mudah dan cepat untuk digunakan

Produk-produk kami memastikan pemasangan mudah digunakan untuk semua pekerja.

Mematuhi EN 12811

Pematuhan terhadap piawaian-piawaian perlindungan jatuh dan bekerja adalah keutamaan pada semua produk kami.

Penyelesaian-penyelesaian untuk Penyelenggaraan Bumbung Jangka Pendek

Board Walk For Fragile Rooflight Protection

Board-Walk

Board-Walk ialah laluan pejalan kaki jejaring terbuka yang membolehkan akses dari cucur-cucur atap ke tulang perabung di sambil menyebarkan beban pada beroti-beroti sokongan. Board-Walk adalah mudah alih dan laluan pejalan kaki jejaring membenarkan kebolehlihatan penuh dan penggunaan pada semua cuaca. Anak-anak tangga berukuran 4m terpaut dengan mudah dan susur tangan pilihan adalah tersedia. Ia juga mempunyai garis penentududukan kerja yang kamiran dan panjang.

ROOFWALK 4

Roof-Walk

Roof-Walk ialah platform kerja bergolek terkawal sepenuhnya yang dilekap pada trek-trek berkembar untuk membolehkan anda bergerak ke atas dan ke bawah bumbung. Panjang piawaian platform ialah 4.6m dan ia bergerak menaik dan menurun pada anak-anak tangga trek modular berkembar yang terhubung berukuran 4m, yang mana ianya dipasang dengan jejaring keselamatan dan beroti-beroti sokongan.

Vally Walk 01

Valley-Walk

Valley-Walk ialah rangka berjalan mudah alih untuk satu atau dua orang yang direka bentuk untuk membantu akses di sepanjang talang-talang lembah. Valley-Walk mudah dipasang dan memberikan keselamatan lengkap kepada sehingga dua orang pekerja semasa bekerja di lembah. Sistem ini telah melindungi outriger-outriger yang mempunyai jejaring keselamatan. Valley-Walk sesuai untuk lembah-lembah simetri biasa tetapi boleh dilaraskan sepenuhnya untuk disesuaikan dengan reka-reka bentuk tidak simetri seperti teja utara.

Platform Board-Walk Sedang Berfungsi

Contoh-contoh Platform-platform Bumbung Rapuh

Board Walk Contact Form 2A

Kami boleh membantu anda berhubung

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.