Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk®

Sistem laluan pejalan kaki bumbung modular yang mudah dipasang dan direka bentuk untuk memenuhi piawaian-piawaian keselamatan antarabangsa. Tersedia dalam pilihan-pilihan bertapak nilon dan aluminium.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk®

Laluan pejalan kaki yang melakukan lebih daripada yang diperlukan.

Kee Walk® menyediakan laluan pejalan kaki yang selamat, anti gelincir dan rata untuk pekerja-pekerja yang perlu mengakses bumbung semasa mereka bekerja. Reka bentuk pintarnya melindungi permukaan bumbung daripada kerosakan yang tidak perlu dan menyepadukan dengan mudah sama ada dengan penyangga-penyangga jalan atau sistem-sistem tali keselamatan.
Kee Walk Steps

Kenapa anda memerlukan Laluan-laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk?

Sesuai untuk Semua Bumbung

Kee Walk® direka bentuk untuk jenis-jenis bumbung moden termasuk bumbung-bumbung trapezoid, profil, komposit atau binaan dan logam kelim tegak. Ia boleh digunakan pada bumbung-bumbung rata, tong atau cerun, dengan anak-anak tangga dan pilihan lintasan supaya anda boleh mencipta akses kepada boleh dikatakan sebarang konfigurasi bumbung dari 0 hingga 35 darjah.

Melindungi Anda dan Bumbung

Kee Walk® telah dibangunkan khas untuk memberikan anda fleksibiliti sepenuhnya dalam mencipta akses selamat ke semua kawasan bumbung. Bukan sahaja melindungi mereka yang mengakses bumbung, tetapi ia juga melindungi kepingan bumbung itu sendiri. Ia melakukan ini terima kasih kepada laluan aksesnya yang jelas menghapuskan trafik pejalan kaki pada kepingan bumbung.

Mudah Dipasang

Modul-modul dibekalkan sebagai keratan-keratan pra-pasang 1.5m dan 3m untuk memenuhi keperluan-keperluan bumbung yang berbeza. Tapak-tapak nilon atau aluminium bertetulang kaca dilekatkan pada alur-alur sokongan aluminium yang tetap pada permukaan bumbung. Tiada alat unik diperlukan.

Ciri-ciri Utama Laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk

Laluan-laluan Pejalan Kaki Jelas

Terima kasih kepada garis pemisah atas bumbung yang jelas, ia membantu mengelakkan permukaan bumbung menjadi rosak.

Semua Jenis Bumbung

Direka bentuk untuk jenis-jenis bumbung moden termasuk bumbung-bumbung trapezoid, profil, komposit atau binaan dan logam kelim tegak.

Sudut-sudut Bumbung sehingga 35 darjah

Sistem laluan pejalan kaki yang fleksibel ini boleh disesuaikan untuk sudut-sudut bumbung dari 0 hingga 35 darjah dan boleh dilaraskan pada tapak.

Format-format Kit Piawaian

Didatangkan dalam bentuk kit dalam saiz piawaian dan boleh dipasang dengan cepat untuk mencipta kawasan kerja yang selamat.

Tapak-tapak Tidak Gelincir

Laluan pejalan kaki diperbuat daripada tapak-tapak nilon, aluminium atau GRP dengan ketahanan gelincir yang dipertingkatkan.

Nilai Kebakaran Tinggi

Tapak-tapak nilon dinilai kebakaran kepada Kelas HB UL94 dan tidak akan menimbulkan risiko kebakaran.

Tiada Kimpalan Diperlukan

Diperbuat daripada gegasan-gegasan tiub dan modul-modul piawaian supaya ia boleh dipasang di tapak tanpa sebarang kimpalan.

Tahan Lama

Tersedia dalam aluminium atau keluli tergalvani untuk perlindungan yang tahan lama, tahan kakisan dan kekuatan.

Laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk Sedang Berfungsi

Tambah Sistem-sistem Penyangga Jalan atau Tali Keselamatan

Cipta sistem perlindungan jatuh yang lengkap dengan pelbagai jenis produk keselamatan kami.

KS KWA 1437 Medium 950X720

Kee Walk dengan Sistem Penyangga Jalan

Perlindungan penyangga jalan menghapuskan bahaya jatuh yang ada apabila pekerja-pekerja terdedah kepada tepi yang tidak dilindungi semasa mengakses atau keluar dari atas bumbung.

Roof Walkway With Lifeline 1

Kee Walk dengan Sistem Kee Line

Apabila penyangga-penyangga jalan tidak sesuai untuk perancangan atau sebab-sebab visual, Kee Line boleh ditambah sebagai sistem tali keselamatan mendatar berasaskan wayar untuk melindungi pekerja-pekerja pada ketinggian.

BG (1)

Hubungi pakar-pakar keselamatan kami

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan atas bumbung

Kee Walk melebihi piawaian-piawaian OSHA yang berkaitan bersama-sama dengan EN516:2006, piawaian Eropah untuk keperluan-keperluan ujian bagi laluan-laluan pejalan kaki akses bumbung. Ini termasuk mengukur pesongan dan sisa kecacatan di bawah beban-beban tertentu. Laluan-laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk telah melepasi semua ujian yang membenarkan sistem ditanda CE di bawah Peraturan Produk-produk Pembinaan Eropah No. 305/2011.

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

KS KWA 1481
Kee Walk® ialah sistem modular yang sesuai tanpa alat-alat yang dibuat khas. Setiap keratan dihantar ke tapak yang dipasang sepenuhnya untuk menyediakan permukaan berjalan yang rata dan anti-gelincir.
Jeff Rowley, Pengurus Keluaran, Kee Safety

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar kami

Penggunaan-penggunaan Laluan Pejalan Kaki Atas Bumbung Kee Walk®

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.