Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Susur Kee Klamp®

Susur-susur tangan bebas kimpalan, penghalang-penghalang keselamatan dan sistem-sistem penyangga jalan yang melebihi piawaian-piawaian keselamatan bertaraf dunia.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Komponen-komponen Piawaian-piawaian Galeri

Susur-susur dibumikan dengan selamat

Pada 1934, kami telah mencipta gegasan-gegasan tiub Kee Klamp® untuk digunakan dalam industri pertanian. Berikutan pembangunan sistem-sistem penghalang keselamatan yang mudah ini, banyak kegunaan lain telah ditemui.
KS KKL 5563 RT

Kee Klamp® Mencipta Susur Keselamatan Unggul

Ketahanan Yang Dipertingkatkan

Gegasan-gegasan keluli kami adalah tergalvani celup panas supaya setiap sambungan kekal kukuh dan bertahan selama beberapa dekad. Semua gegasan melalui proses-proses kawalan kualiti yang ketat yang merangkumi pemeriksaan-pemeriksaan terperinci melalui proses perkilangan. Hasilnya adalah kepanjangan usia dan kekuatan yang luar biasa.

Mudah untuk Disesuaikan

Kee Klamp® adalah modular supaya ia boleh dikonfigurasikan dan dipasang dengan tepat mengikut keperluan-keperluan anda. Susur-susur datang dalam pelbagai kemasan keluli tergalvani atau aluminium. Penyangga jalan itu memuatkan papan-papan kaki, panel-panel pengisi atau pintu-pintu keselamatan, di samping melebihi piawaian-piawaian keselamatan bertaraf dunia, termasuk pematuhan EN dan OSHA.

Mudah Dipasang dan Dibaiki

Tiada alat atau buruh khas yang diperlukan untuk memasang susur-susur Kee Klamp®. Semua komponen dipasang dengan hanya set-skru heks. Kerana reka bentuk modularnya, susur boleh diubah dengan mudah dengan hanya memotongnya mengikut saiz. Ia juga mudah untuk membaiki keratan yang rosak dengan hanya menanggalkan dan menggantikannya.

Ciri-ciri Utama

Patuh

Sistem Kee Klamp melebihi peraturan-peraturan dan pematuhan EN dan OSHA supaya anda boleh tetap yakin bahawa susur keselamatan anda menanda semua kod yang berkaitan.

Direka bentuk khas

Dengan reka bentuk modular yang sangat serba guna dan fleksibel, susur kami boleh dikonfigurasikan mengikut spesifikasi-spesifikasi tepat tapak anda.

Komponen-komponen Kuat

Penyangga jalan Kee Klamp tergalvani di dalam dan di luar dengan salutan proprietari untuk menjamin tahan kakisan, walaupun dalam persekitaran-persekitaranyang paling sukar.

Dipasang dengan cepat

Komponen-komponen gelincir disatukan dengan mudah dan dikunci dengan kukuh pada tempatnya dengan skru-skru set heksagon. Ini bermakna anda tidak memerlukan sebarang buruh atau alat khusus.

Video Latar Belakang Kee Klamp

KK Montage

Komponen Kee Klamp

Prinsip pembinaan di sebalik gegasan Kee Klamp® adalah asas kepada sistem sambungan tiub paling serba guna yang tersedia. Terdapat banyak variasi gegasan tiub untuk disesuaikan dengan pelbagai jenis aplikasi, menjadikannya serba guna untuk mencapai sebarang konfigurasi berstruktur.

Gegasan-gegasan
KS KKL 2695 Medium

Menjaga keselamatan orang ramai sejak 1934

Kee Klamp ialah produk pertama Kee Safety yang dicipta oleh George H. Gascoigne dan rakan-rakannya untuk mencipta penghalang keselamatan di gerai-gerai memerah susu lembu. Sejak itu syarikat itu telah menghasilkan lebih 100 juta gegasan, kebanyakannya masih digunakan sehingga ke hari ini. Bukti kepada kepanjangan usia reka bentuknya.

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan atas tanah

  • Diperbuat daripada besi tuang tergalvani BS EN ISO 1461
  • Komponen-komponen diperakui TÜV untuk kekuatan, kualiti perkilangan dan konsistensi.
  • Prosedur pemeriksaan kualiti yang teguh yang mematuhi ISO 9001
  • Gegasan-gegasan tergalvani BS 729 (ISO 1461) dan ASTM A153 yang boleh bertahan selama lebih 30 tahun.
  • Dikilangkan mengikut BS EN 1562 & BS EN 1563
  • BS EN 10255 (ISO 65) tiub-tiub keluli
BG (1)

Bercakap dengan pakar Kee Klamp

Installation And Services

Reka Bentuk dan Pemasangan

Kami menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan reka bentuk dan pemasangan penuh termasuk tinjauan lengkap di tapak. Kami juga menghasilkan lukisan-lukisan kedai yang menyeluruh bagi membantu anda menggambarkan hasil akhirnya. Dengan garis kasar projek kami yang terperinci, anda boleh meyakini bahawa projek anda ditentukan secara profesional, dan semua kebimbangan dan piawaian keselamatan ditangani untuk kepuasan anda.

Sebagai alternatif, anda boleh menentukan dan memasang sendiri Kee Klamp dengan arahan-arahan kami yang mudah diikuti – semuanya bermula dengan satu panggilan kepada kakitangan kami yang berpengetahuan!

Hubungi

Penggunaan-penggunaan Susur-susur Tergalvani Kee Klamp

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.