Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Penambat-penambat Keselamatan Bolt Mata Kee Point®

Penambat-penambat bolt mata lekap dinding untuk ikatan perlindungan jatuh

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian

Penambat-penambat Keselamatan Bolt Mata Kee Point®

Pastikan anda selamat

Jangan terlepas pandang aspek keselamatan demi kepentingan gaya. Kee® Point mencipta titik penambat lekap dinding yang boleh kekal atau boleh tanggal. Titik-titik penambat kami patuh sepenuhnya tetapi dalam diam digunakan dalam persekitaran-persekitaran awam. Biasanya digunakan di mana orang ramai perlu untuk menjangkau keluar dari tingkap, Kee Point akan mencipta bolt mata yang tidak akan menyakitkan mata!
Kee I Bolt Sales Brochure 8

Kelebihan-kelebihan Penambat-penambat Kee® Point

Utamakan Keselamatan

Kee Point memberi anda pilihan untuk menyediakan penambat lekap dinding dalaman yang meletakkan keutamaan dalam menyediakan persekitaran kerja yang selamat.

Tetap Tersembunyi

Pilihan boleh tanggal membolehkan bolt gelang dimasukkan pada masa penggunaan. Kadam visual pada dinding adalah kecil dan boleh ditutup untuk memastikan persekitaran menyenangkan.

Akses Selamat yang Mudah

Menyediakan perlindungan jatuh apabila orang ramai bersandar di bahagian tepi adalah satu kemestian. Bolt-bolt mata penambat Kee Point membenarkan akses cepat bagi pekerja-pekerja yang mana selamat untuk semua orang.

Ciri-ciri Utama

Fleksibel

Setelah dipasang, Kee Point mudah digunakan dan diselenggara. Ia serasi dengan pelbagai jenis PFPE.

Bergaya

Kee Point tersedia dalam pilihan kemasan-kemasan untuk melengkapi dinding-dinding dalaman dan bahan-bahan yang menghadap ke muka bangunan,termasuk batu, konkrit, kerja batu, dan keluli.

Pemasangan Terbukti

Kee Point telah diuji dalam pelbagai substrat dan pemasang-pemasang boleh dilatih melalui rangkaian kami yang meluas.

Selamat

Jenis Kee Point telah direka bentuk untuk memberikan kebolehpercayaan tanpa kompromi dan perlindungan jatuh untuk kedua-dua pemegang tugas dan pengguna.

Pilihan-pilihan Kee® Point

3A EYE BOLT M12 X 76 WHITE

Kekal

Penambat-penambat kekal tersedia dalam tiga kemasan: Tergalvani, Tahan Karat, dan Bersalut Serbuk. Penambat bersalut serbuk boleh dikemaskan dengan mana-mana warna RAL.

KEY BRICK 02

Boleh Tanggal

Penambat-penambat boleh tanggal mempunyai "kunci" yang dimasukkan pada masa penggunaan. Apabila penambat tidak digunakan, ia boleh ditindih dengan penutup berwarna tersuai.

Pematuhan ialah kunci

  • Mematuhi sepenuhnya BS EN 795: 2012
  • Dibina mengikut ISO 14567: 1999

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

Penggunaan-penggunaan Kee® Point

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.