Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Perlindungan Terowong Bumbung Kee Cover®

Jenis penutup-penutup terowong bumbung rapuh yang direka bentuk bagi mengelakkan jatuh melalui jendela-jendela dan terowong-terowong bumbung.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Perlindungan Terowong Bumbung Kee Cover®

Rancakkan prosedur-prosedur keselamatan anda

Lindungi orang ramai daripada terjatuh melalui terowong-terowong bumbung yang rapuh dengan Penutup-penutup Jendela Bumbung Kee Cover®. Kee Cover telah direka bentuk khusus untuk menyediakan penyelesaian yang berkesan bagi menutupi terowong-terowong bumbung tidak dilindungi tanpa menghalang cahaya yang sepatutnya masuk ke dalam bangunan.
Kee Cover

Kenapa anda memerlukan Perlindungan Jatuh Jendela Bumbung Kee Cover?

Fleksibel

Penyelesaian perlindungan jatuh yang boleh disesuaikan untuk menutupi terowong-terowong bumbung pada bumbung-bumbung trapezoid dan kelim tegak. Ketinggian boleh ubah memenuhi keperluan terowong-terowong bumbung yang berbeza bentuk. Panel-panel sambungan satu dan dua meter tersedia untuk terowong-terowong dan jendela-jendela bumbung yang lebih besar.

Reka Bentuk Pintar

Tawaran penutup jendela bumbung perlindungan jatuh kami telah direka bentuk untuk melindungi orang ramai dan memelihara bumbung anda. Jendela bumbung dilindungi oleh panel jejaring yang kuat yang terletak pada bingkai-bingkai logam yang teguh dan tidak menghalang cahaya. Perlindungan ini kemudiannya diapit pada kelim tegak tanpa menembusi sama ada bumbung atau jendela bumbung.

Patuh

Penutup-penutup terowong bumbung telah diuji mengikut EN ISO 1873: 2104 Bahagian 2 dan mematuhi Buku Merah ACR.

Ciri-ciri Utama

Tahan Lasak

Semua komponen dan panel jejaring tergalvani celup panas untuk ketahanan yang dipertingkatkan.

Mudah Dipasang

Kee Cover ialah sistem berasaskan komponen, memudahkan pengangkutan komponen-komponen ke bumbung dan pemasangan di tapak.

Pelbagai Gaya Terowong Bumbung

Sistem ini boleh digunakan pada pelbagai jenis terowong bumbung. Ketinggian boleh ubah memenuhi keperluan terowong-terowong bumbung yang berbeza bentuk dan panel-panel sambungan tersedia untuk jendela-jendela bumbung yang lebih besar.

Cahaya Menembusi

Panel-panel jejaring tidak menghalang cahaya, bermakna bangunan akan kekal diterangi.

Skylights A

Bahaya Yang Paling Berbahaya

Ramai orang salah anggap bahawa bahaya jatuh yang paling berbahaya ialah tepi bumbung.  Walaupun sangat berbahaya, orang ramai secara naluri tahu untuk menjauhkan diri dari tepi tersebut.  Jendela-jendela bumbung adalah lebih berbahaya kerana ia sering terletak di laluan pejalan kaki bagi orang yang berada di atas bumbung dan ramai yang tidak melihatnya sebagai satu bahaya.  Banyak jendela bumbung yang rapuh dan tidak dapat menampung berat orang yang jatuh.  Banyak kematian berlaku apabila orang jatuh MELALUI bumbung, tidak semestinya di tepi. 

Latar Belakang Perlindungan Jatuh Terowong Bumbung Kee Cover®

Model-model Penutup Terowong Bumbung

Kee Cover Standard 1

Piawaian

Model piawaian menetapkan, boleh dikatakan rata ke permukaan bumbung, ia telah direka bentuk untuk dipasang secara kekal terus di atas terowong bumbung.

Kee Cover Raised

Dinaikkan

Model Yang Dinaikkan dilekap di atas jendela bumbung untuk memberikan jarak yang lebih jauh antara panel jejaring dan terowong bumbung, supaya sekiranya terjatuh Model Yang Dinaikkan akan menyokong pemberat tanpa merosakkan jendela bumbung.

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan yang tidak mencecah tanah

  • EN 1873:2014 - Aksesori-aksesori pasang siap untuk bumbung
  • Diuji mengikut kriteria dan muatan-muatan yang diambil daripada Ujian Buku Merah ACR UK Untuk Ketidakrapuhan Pemasangan-pemasangan Bumbung

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya. 

BG (1)

Pasukan kami boleh membantu anda menilai bahaya-bahaya anda

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

Perlindungan Terowong Bumbung Kee Cover untuk Gudang-gudang Porcelanosa

BG (1)

Mulakan dengan perlindungan jatuh yang lebih baik

Penggunaan-penggunaan Kee Cover®

Kee Cover Rooflight Fall Protection

Kami akan membantu anda memastikan pasukan anda dilindungi

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.