Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Pintu Keselamatan Tutup Sendiri Kee Gate®

Pilih pintu keselamatan berkualiti tinggi, patuh sepenuhnya dan diuji secara meluas

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Pintu Keselamatan Tutup Sendiri Kee Gate®

Akses pintu-pintu di sekeliling yang paling selamat

Jenis pintu-pintu keselamatan tutup sendiri boleh laras sepenuhnya untuk kegunaan di persekitaran-persekitaran atas bumbung atau industri. Pintu-pintu keselamatan sesuai untuk melindungi sebarang bukaan, titik-titik akses tangga, hac-hac bumbung, laluan-laluan pejalan kaki, akses kepada jentera perindustrian, dan kawasan-kawasan larangan lain, di mana akses tetap untuk penyelenggaraan dan pemeriksaan diperlukan.
Kee Gate 1

Kenapa anda memerlukan Kee Gate?

Pilihan-pilihan Berbeza

Kee Gate® tersedia dengan tiga pilihan berbeza. Ini adalah pintu lebar tunggal, pintu dua lebar dan pintu-pintu ketinggian penuh. Ini bermakna anda boleh mencari pintu yang paling sesuai dengan tapak anda - dari kawasan-kawasan kecil ke kawasan-kawasan yang lebih besar hinggalah ke tangga-tangga. Anda juga boleh memotong pintu dengan mudah mengikut saiz di tapak.

Tutup Sendiri

Pintu-pintu kami bermuatan spring jadi akan tertutup secara automatik di belakang pengguna. Pintu-pintu keselamatan bermuatan spring dianggap sebagai penyelesaian pilihan kepada rantai-rantai, bar-bar atau tiub-tiub gelangsar apabila melindungi kawasan-kawasan ini kerana ia tertutup secara automatik di belakang seseorang, mengatasi masalah kesilapan manusia.

Diuji Secara Meluas

Pintu-pintu keselamatan lulus ujian semburan garam kepada larutan Neutral ASTM B117-11-55 selama 200 jam untuk menilai prestasi salutan untuk menahan kakisan. Pintu-pintu kami juga telah diuji penyalahgunaan dan mekanismenya diuji kepada lebih 50,000 kitaran buka/tutup. Lihat bahagian muat turun kami untuk laporan penuh.

Ciri-ciri Utama

Bermuatan Spring

Pintu-pintu kami bermuatan spring jadi akan tertutup secara automatik di belakang pengguna.

Pilihan-pilihan Kemasan

Semua pintu keselamatan tersedia dalam kemasan keluli tergalvani atau bersalut serbuk kuning.

Pilihan-pilihan Saiz

Pilih antara pintu keselamatan lebar tunggal atau dua kali ganda supaya anda mempunyai pintu bersaiz sesuai untuk ruang anda.

Mudah

Ia cepat dan mudah dipasang yang mana menjimatkan masa dan wang.

Boleh Laras

Lebar boleh dipotong mengikut saiz di tapak supaya ia boleh dilaraskan mengikut keperluan

Serba Guna

Boleh disesuaikan pada permukaan-permukaan yang berbeza (bulat atau segi empat sama) dan boleh digunakan untuk penggunaan-penggunaan luaran dan dalaman.

Ketahui lebih lanjut tentang Kee Gate

Piawaian-piawaian tertinggi untuk keselamatan akses

  • Pintu-pintu keselamatan Kee Gate diiktiraf CE mengikut keperluan-keperluan EN 1090
  • Mematuhi Peraturan-peraturan Bekerja pada Ketinggian
  • Mematuhi EN14122-3:2016
  • Mematuhi keperluan-keperluan ujian EN13374
  • Patuh dengan Piawaian-piawaian OSHA

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di Ibu Pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya, menyediakan mereka dengan produk-produk yang patuh sepenuhnya dan memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

BG (1)

Hubungi pakar-pakar keselamatan kami

Pilih Daripada Tiga Pilihan Berbeza

Single Width Gate

Pintu-pintu Lebar Tunggal

Pintu ini bersaiz 1m lebar, dan boleh dipotong dengan mudah mengikut saiz di tapak. Engsel-engsel boleh berbalik boleh dipasang di sebelah kiri atau kanan bukaan, menjadikan pemasangan lebih mudah dan lebih fleksibel. Mekanisme engsel bermuatan spring memastikan pintu sentiasa tertutup, mengekalkan penghalang yang selamat untuk melindungi orang ramai apabila bekerja pada ketinggian.

Kee Gate Double Gate 1

Pintu-pintu Dua Lebar

Pintu-pintu dua lebar ini bersaiz 2 x 0.9m lebar dan ia boleh dipotong dengan mudah mengikut saiz di tapak. Ia berfungsi paling baik untuk bukaan-bukaan yang lebih besar lebih daripada 1m lebar dan lebar maksimum untuk pintu-pintu dua lebar ialah 1.8m. Ia bermuatan spring bagi membolehkan ianya tertutup secara automatik di belakang pengguna, dan mekanisme engselnya yang berprestasi tinggi memanjangkan jangka hayatnya.

Full Height Gate

Pintu-pintu Ketinggian Penuh

Pintu ketinggian penuh direka bentuk untuk tangga-tangga. Berdiri pada ketinggian 1100mm dan menampilkan papan kaki aluminium, ia memberikan perlindungan tambahan kepada mereka yang bekerja di mana-mana aras. Pintu ketinggian penuh boleh laras sepenuhnya dan boleh menampung bukaan-bukaan sehingga 1m.

Perlindungan Jatuh yang Dipercayai oleh Jenama-jenama yang Diiktiraf

BG (1)

Bincangkan keperluan-keperluan anda dengan pakar-pakar kami

Penggunaan-penggunaan Kee Gate

Contact Us

Keselamatan adalah Kee, biar kami bantu melindungi pasukan anda

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.