Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Gegasan-gegasan Kee Lite®

Alternatif ringan dan tahan kakisan untuk kimpalan dengan penggunaan-penggunaan tanpa had.

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Kee Klamp® mempunyai versi yang ringan

Gegasan-gegasan Kee Klamp® telah lama menjadi sistem sambungan tiub paling serba guna yang tersedia. Gegasan-gegasan Kee Lite meningkatkan serba gunanya itu kepada keadaan-keadaan di mana berat yang lebih ringan dan lebih tahan kakisan menjadi kelebihan. Jenis gegasan-gegasan yang lengkap dalam pelbagai saiz dan bentuk memberikan anda keupayaan untuk membina hampir mana-mana struktur tiub yang anda boleh bayangkan.
KL Montage2 2200

Kelebihan-kelebihan Gegasan-gegasan Kee Lite

Serba Guna dan Berkesan

Gegasan-gegasan aluminium Kee Lite adalah sistem yang ringan, serba guna dan menjimatkan yang sesuai untuk sebarang jenis struktur tiub. Setiap komponen adalah tahan kakisan dan boleh anod atau disalut serbuk untuk perlindungan selanjutnya.

Ringan, Tahan Kakisan

Semua gegasan diperbuat daripada aloi magnesium silikon aluminium gred tinggi (A356-T6) mencipta alternatif yang ringan dan tahan kakisan kepada keluli. Kee Lite sebenarnya hanya satu pertiga daripada berat komponen-komponen besi kami, ddengan kira-kira 75% kekuatan tegangan yang setanding.

Mudah Dipasang

Apa yang anda perlukan untuk memasang sistem Kee Lite ialah kunci allen berpiawai dan pemotong tiub - tiada kimpalan atau penguliran diperlukan. Ini juga bermakna anda tidak memerlukan permit-permit panas atau buruh khusus. Sebagai tambahan, segala-galanya boleh dipasang dan disesuaikan dengan mudah di tapak.

Katalog Kee Lite

Dapatan Butiran-butiran

Hubungi kami untuk katalog lengkap gegasan-gegasan Kee Lite. Kami akan memberikan anda maklumat teknikal terkini tentang saiz, berat dan penggunaan gegasan-gegasan Kee Klamp.  

Hubungi Kami

Ciri-ciri Utama

Pemasangan Mudah

Gegasan-gegasan Kee Lite mengandungi beberapa set skru yang diketatkan pada tiub dengan kunci allen ringkas.

Tahan Kakisan

Diperbuat daripada aloi magnesium silikon aluminium gred tinggi (A356-T6)

Pelbagai Jenis

Kee Lite menawarkan jenis gegasan-gegasan aluminium tiub slip-on yang paling menyeluruh di pasaran. Pasukan pembangunan produk kami terus melancarkan gegasan-gegasan baru dengan kerap.

Ketersediaan Cepat

Gegasan-gegasan Kee Lite disimpan dalam kuantiti yang banyak di UAE. Ketersediaan dan kepelbagaian kami tiada tandingan dalam industri ini.

Sejarah Gegasan-gegasan Kee Klamp

Komponen-komponen yang Boleh Anda Percayai

  • Komponen-komponen diperakui TÜV untuk kekuatan, kualiti perkilangan dan konsistensi.
  • Prosedur pemeriksaan kualiti yang teguh yang mematuhi ISO 9001

Diperakui di kemudahan ujian lanjutan kami

Kee Safety menguruskan salah satu pusat ujian dan latihan terkemuka di dunia di ibu pejabat UKnya. Diuruskan oleh pasukan pakar-pakar industri, kemudahan terkini ini memastikan bahawa produk-produk Kee Safety memenuhi keperluan-keperluan pelanggannya. Kee Safety komited untuk memacu inovasi baru dengan tujuan memisahkan orang ramai daripada bahaya-bahaya.

BG (1)

Berhubung dengan Pakar Reka Bentuk

Menjadi Pengedar Kee Lite

Kuatkan rangkaian global kami dengan menjadi pengedar sah gegasan-gegasan Kee Lite.
Menjadi pengedar
KS KLT 156 Medium

Berhubung dengan Pakar-pakar Kami

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.