Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Sambungan-sambungan BeamClamp®

Penyelesaian sambungan untuk kerja keluli berstruktur

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Kawalan ketat keselamatan dengan sambungan tereka bentuk

Jenis BeamClamp direka bentuk untuk menyediakan kaedah penetapan yang selamat untuk kerja keluli berstruktur. Ia ideal untuk kawasan-kawasan di mana penggerudian atau kimpalan/kerja panas tidak dibenarkan, atau di mana akses dan kuasa dihadkan. Setelah sambungan telah dibuat, ia mempunyai beban kerja yang dijamin selamat, tanpa mengkompromi atau melemahkan kerja keluli sedia ada.
KS BC 1970 Small (1)

Sambungan Yang Anda Perlukan

Mengurangkan Liabiliti

Produk-produk BeamClamp direka bentuk untuk membuat sambungan-sambungan keluli ke keluli yang selamat tanpa memerlukan penggerudian atau kimpalan. Sistem ini memberi anda ketenangan fikiran bahawa setelah sambungan dibuat, ia mempunyai beban kerja yang dijamin selamat.

Mengurangkan Masa

Reka bentuk sistem pengapit bermakna tiada alat khas atau kemahiran pemasangan yang diperlukan. Hasilnya adalah penjimatan masa dan kos pemasangan. Penetapan-penetapan boleh dilaraskan dengan mudah untuk menampung toleransi-toleransi tapak.

Mengurangkan Hentaman

Tanpa memerlukan penggerudian atau kimpalan, sambungan-sambungan BeamClamp mengekalkan integriti berstruktur bagi kerja keluli sedia ada. Komponen-komponen adalah tergalvani celup panas untuk tahan kakisan jangka panjang yang sangat baik. Sistem BeamClamp tidak merosakkan salutan pelindung kerja keluli.

Ciri-ciri Utama

Lebih cepat dipasang

Tanpa alat khas atau kemahiran pemasangan yang diperlukan, BeamClamp boleh memberikan penjimatan kedua-dua masa dan kos di tapak.

Diuji dan diluluskan

Pelbagai jenis produk BeamClamp telah diluluskan atau diuji oleh pihak ketiga oleh Lloyds Register, Deutsches Institut fűr Bautechnik (DIBt), TŰV atau melalui ujian dalaman.

Direka bentuk untuk bertahan

Komponen-komponen BeamClamp tergalvani untuk memberikan tahan kakisan jangka panjang yang sangat baik bagi penggunaan-penggunaan luaran.

Tiada penggerudian atau kimpalan

Tidak seperti kebanyakan kaedah-kaedah pengikat lain, BeamClamp direka bentuk untuk membuat sambungan-sambungan keluli ke keluli yang selamat tanpa memerlukan penggerudian atau kimpalan.

Video Latar Belakang BeamClamp

Kawalan ketat keselamatan

  • Majoriti jenis BeamClamp adalah jenis Lloyds Register yang diluluskan.

  • Jenis-jenis BA, BB, BF1, BG1 dan BH1 juga diluluskan oleh Deutsches Institut fűr Bautechnik (DIBt).

  • Komponen-komponen Besi Mulur dikilangkan mengikut EN ISO 1563.

  • Komponen-komponen keluli tergalvani kepada EN ISO 1461.

BG (1)

Bercakap dengan pakar sambungan

Beamclamp Technical Support (1)

Sokongan Teknikal

Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan penuh bagi menyokong produk-produk kami, daripada menyediakan bantuan dengan pemilihan komponen kepada keupayaan reka bentuk penuh untuk projek-projek besar.

Hubungi

Penggunaan-penggunaan BeamClamp

Contact Us

Kami boleh membantu anda berhubung

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.