Kee Safety Kee Safety ialah pembekal global terkemuka bagi produk-produk perlindungan jatuh dan akses selamat, perkhidmatan-perkhidmatan dan latihan.

Bolt Buta BoxBolt®

Penyelesaian bolt buta untuk menyambung rangka keluli keratan geronggang

Latar Belakang Kelebihan-kelebihan Piawaian-piawaian Galeri

Memberi penglihatan kepada yang buta (sambungan)

BoxBolt ialah penyelesaian penetapan buta yang diuji dan diluluskan sepenuhnya untuk menyambung rangka keluli keratan geronggang, atau struktur-struktur keluli lain yang mana akses terhad kepada satu sisi sahaja. Kemudahan pemasangannya menghapuskan keperluan untuk mengetuk, mengimpal, mengikat atau membolt berterusan. Penetapan-penetapan BoxBolt sesuai untuk kegunaan di keratan-keratan geronggang segi empat tepat, segi empat sama dan bulat. Menampilkan kepala heksagon, BoxBolt boleh dipasang dengan set sepana-sepana piawaian, atau secara alternatif, dengan menggunakan alat pemasangan BoxSok yang unik apabila masa pemasangan perlu dikekalkan pada tahap minimum mutlak.
Boxbolt

Mudah, Selamat & Cepat

Memudahkan sambungan-sambungan

Bolt-bolt pengembangan BoxBolt direka bentuk untuk dipasang dengan mudah dari satu sisi sahaja untuk sambungan keluli anda. Mereka menyediakan sambungan yang selamat kepada struktur-struktur keluli tanpa memerlukan kimpalan yang mahal dan memakan masa atau tenaga kerja pakar.

Pemasangan-pemasangan cepat

Tiada alat khas yang diperlukan untuk memasang BoxBolt – hanya dua sepana yang diperlukan, sekali gus mengurangkan kos-kos pemasangan dan masa. Walau bagaimanapun, jika masa yang dihabiskan di tapak adalah faktor utama, alat pemasangan pantas BoxSok kami yang unik bermakna setiap BoxBolt boleh dipasang dalam beberapa saat.

Keselamatan yang dijamin

Tidak seperti penyelesaian yang dikimpal, BoxBolt membolehkan anda untuk mengetahui dengan tepat beban-beban kerja selamat anda melalui faktor keselamatan 5:1.

Ciri-ciri Utama

Lebih cepat dipasang

Tanpa alat khas atau kemahiran pemasangan yang diperlukan, BoxBolt boleh memberikan penjimatan kedua-dua masa dan kos di tapak.

Diuji dan diluluskan

BoxBolt adalah diperakui CE dan diluluskan untuk kegunaan oleh kelulusan jenis Lloyds Register (LR).

Direka bentuk untuk bertahan

Komponen-komponen BoxBolt tersedia dalam tiga kemasan: bersalut zink, tergalvani dan keluli tahan karat, untuk tahan kakisan jangka panjang dalam sebarang persekitaran.

Prestasi muatan ricih yang luar biasa

Penetapan-penetapan BoxBolt yang lebih sedikit diperlukan untuk membuat sambungan-sambungan ricih, menawarkan fleksibiliti reka bentuk yang lebih besar dan potensi pengurangan-pengurangan kos.

Video Latar Belakang BoxBolt

KS BB 1073 Medium

Saiz-saiz dan kemasan-kemasan untuk disesuaikan dengan semua penggunaan

Pelbagai jenis saiz BoxBolt tersedia untuk disesuaikan dengan ketebalan kerja keluli yang disambungkan. Panjang-panjang khas juga ditawarkan untuk penggunaan-penggunaan bukan piawaian.  Sambungan-sambungan BoxBolt tersedia dalam tiga kemasan: bersalut zink, tergalvani dan keluli tahan karat.

Kawalan ketat keselamatan

  • Diluluskan untuk kegunaan oleh Lloyds Register.

  • Mematuhi kaedah-kaedah reka bentuk DIN 18800 dan Eurocode 3 untuk sambungan-sambungan keluli berbolt.

  • CE disahkan mematuhi Peraturan 305/2011/EU Parlimen Eropah dan Majlis 9 Mac 2011 (Peraturan Produk-produk Pembinaan atau CPR).

  • BoxBolt Jenis C diuji secara fizikal dengan pensijilan Perkhidmatan Akreditasi Antarabangsa, yang menjamin nilai beban dengan kilas yang betul digunakan, seperti yang dinyatakan dalam Pengukuran-pengukuran dan Spesifikasi-spesifikasi.

  • ICC ESR-3217 – BoxBolt ialah pengikat buta pertama yang mencapai Ujian dan Kelulusan ICC.

  • Kriteria Penerimaan AC437 – Ini bermakna semua aspek bolt buta dilindungi, dan produk selamat digunakan untuk semua sambungan buta.

BG (1)

Bercakap dengan pakar sambungan

KS BB 5526 Medium

Sokongan Teknikal

Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan penuh bagi menyokong produk-produk kami, daripada menyediakan bantuan dengan pemilihan komponen kepada keupayaan reka bentuk penuh untuk projek-projek besar.

Hubungi

Penggunaan-penggunaan BoxBolt

Contact Us

Kami boleh membantu anda berhubung

Sila isikan butiran-butiran anda di bawah dan kita akan berhubung sekejap lagi.